rookvrije generatie

Groepstraining Stoppen met Roken

Publicatiedatum: 18 november 2021

De GGD organiseert een groepstraining ‘Stoppen met roken’ voor inwoners uit de regio Gooi en Vechtstreek. Deelnemers kunnen zich tot 13 december 2021 aanmelden via de onderstaande website.
Stoppen met roken is het beste wat je kunt doen voor je gezondheid. Als je wilt stoppen met roken is het prettig als je er niet alleen voor staat en met een beetje hulp is de kans veel groter dat dit lukt. In een groep kun je elkaar steunen en heb je één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken!

Over de training
De training wordt gegeven op de volgende data: 22/12, 29/12, 12/01, 19/01, 26/01, 02/02, 09/02  van 19.00 uur tot 20.30 uur.
Locatie: Burg. De Bordesstraat 80 in Bussum.
Meer informatie en aanmelden op www.rookvrijookjij.nl

Kosten en vergoedingen
De stoppen met roken training wordt door het overgrote merendeel van de zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering en vrijgesteld van het eigen risico. Klik hier voor meer informatie over de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Op weg naar een Rookvrije Generatie
Steeds meer plekken in Gooi en Vechtstreek worden Rookvrij. Op deze manier zorgen we ervoor dat kinderen kunnen opgroeien in een Rookvrije omgeving, zonder de verleiding om te beginnen met roken. De GGD wilt hierbij graag faciliteren.

Meer nieuws

Al het nieuws