rookvrije generatie

Stoptober 2022 komt eraan. Maak kans op kaartjes voor de Stop Show met illusionist Victor Mids

Publicatiedatum: 13 september 2022

De werving voor Stoptober is weer gestart! Voor het 9e jaar roepen we rokers in de Gooi en Vechtstreek samen met andere Nederlanders op om vanaf 1 oktober 28 dagen te stoppen met roken. Meer dan vierhonderdduizend mensen uit Nederland deden de afgelopen jaren mee, en bewezen hiermee dat Stoptober werkt.

Met de positieve aanpak, ondersteuning per app en een grote online community, stoppen mensen door het hele land samen. Op deze manier houden stoppers het beter en langer vol. Ook nu weer geven bekende Nederlanders het goede voorbeeld. Dit jaar zijn dat zangeres Eva Simons, autocoureur Tim Coronel, journalist Arno Kantelberg en zanger Tommie Christiaan.

Gratis app

Iedereen die aan Stoptober wil meedoen, kan zich vanaf 2 september inschrijven via de website stoptober.nl. Vanaf 21 september is de bijbehorende gratis app te downloaden die vanaf 1 oktober dagelijks steun biedt. De 28-dagen-niet-roken-reis begint op 1 oktober 2022.

Maak kans op gratis kaartjes voor De Stop Shows

Eind september worden er twee Stop Shows georganiseerd in een theater in Amsterdam. Het zijn trainingen waarin het stoppen met roken in een groter en leuker perspectief wordt gezet. Deelnemers horen de laatste wetenschappelijke inzichten en krijgen praktische tips en tricks van een team van specialisten, waaronder twee longartsen, een huisarts en een mindset coach. Steven Kazan en Victor Mids zullen de Stop Shows van de nodige magie voorzien. Tickets voor deze shows op 24 september in DeLaMar en op 30 september in Artis’ Planetarium zijn te koop op www.stoptober.nl. GGD Gooi en Vechtstreek verloot  6 kaartjes voor de show op 30 september onder de inwoners die meedoen aan stoptober en een mail sturen aan rookvrijegeneratie@regiogv.nl. Als tegenprestatie vragen we om af en toe een ervaring te delen.

Gratis Magazine

Alle deelnemers van Stoptober kunnen het Stoptober Magazine gratis ophalen bij een Kruidvatvestiging bij hen in de buurt. In het magazine staan inspirerende verhalen van bekende en onbekende Nederlanders en veel tips om de 28 dagen door te komen.

Cursus stoppen met roken

Tijdens de actiemaand organiseert GGD Gooi en Vechtstreek een groepstraining stoppen met roken in Bussum. Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Stop jij ook in oktober?

Meld je nu aan via www.stoptober.nl

Meer nieuws

Al het nieuws