rookvrije generatie

Gratis webinar, nascholingen en e-learnings

Publicatiedatum: 18 oktober 2022

De komende weken zijn weer een aantal gratis nascholingen en webinar gepland. Gaat u ze ook volgen? Of komt het niet uit? Dan zijn ook nog de e-learnings in 2022 gratis te volgen. Zetten we ons samen in voor een Rookvrije Start?

 

  • Webinar Rookvrije Start, 25 oktober, 19.00-21.00: waarom is het belangrijk om voor, tijdens en na de zwangerschap rookvrij te zijn? Hoe kun je op een fijne, korte manier in gesprek gaan over stoppen met roken, zonder veroordelend te zijn? En hoe verwijs je naar stoppen-met-roken hulp?

 

  • Online training Rookvrije Start, 8 november, 18.30 uur, incl. accreditatiepunten: in de training oefen je het gesprek over stoppen met roken, krijg je tips voor het omgaan met wrijving en leer je (aanstaande) ouders te motiveren om te stoppen.

 

  • E-learning Rookvrij start: hoe motiveer je (aanstaande) ouders om te stoppen met roken? Hoe reageer je op veelvoorkomende misvattingen? Wanneer en naar wie verwijs je door? In de e-learning staan deze vragen centraal.

 

  • E-learning Begrijpelijk Communiceren: hoe sluit je aan bij de persoon tegenover je? Hoe herken je cliĆ«nten met beperkte gezondheidsvaardigheden? Welke begrijpelijke visuele hulpmiddelen kun je inzetten? In de e-learning staan deze vragen centraal.

Meer nieuws

Al het nieuws